Menu
Jonge professionals

Hoe kunnen jonge professionals zich laten horen? Om die vraag draait het eerste symposium van VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van de Vakcentrale voor Professionals (VCP). Het symposium wordt op donderdagavond 5 maart in Utrecht gehouden. Aanmelden: stuur een mail naar info@vcpyp.nl.

Relevantie

“VCP YP houdt zich bezig met zaken als ontplooiing, loopbaanontwikkeling, werkdruk, pensioenen, stuk voor stuk onderwerpen die ertoe doen voor jonge professionals”, zegt VCP-beleidsmedewerker Sacha Heemskerk. “Het is belangrijk dat jongeren zelf meepraten over zulke onderwerpen. VCP YP is daar een heel geschikt platform voor en zit aan de relevante tafels.”

Aangesloten bij VCP YP

Het symposium op 5 maart is ook bedoeld als kennismaking met VCP YP zelf. Vertegenwoordigers van Jong Rabo en SWOM zullen uitleggen waarom zij zich bij VCP YP hebben aangesloten. SER-Kroonlid Steven van Eijck spreekt over het jongerenplatform van de SER dat vorig jaar meewerkte aan de verkenning ‘Hoge verwachtingen: Kansen en belemmeringen voor jongeren in 2019′.

Volop ruimte voor debat

Het is nadrukkelijk ook de bedoeling dat de deelnemers aan het symposium zelf aan het woord komen. “Er is volop ruimte voor discussie over wat jongeren bezighoudt en het beleid dat volgens hen in de toekomst nodig is.” Het symposium vindt plaats in het gebouw van de Rabobank in Utrecht, deelname is gratis.

Meld je aan voor het symposium, stuur een mail naar info@vcpyp.nl.

Laatste nieuws

Position paper VCP voor kabinets(in)formatie

15 april 2021

Position paper VCP voor kabinets(in)formatie

VCP: steunpakket doortrekken en werk maken van herstel

15 april 2021

VCP: steunpakket doortrekken en werk maken van herstel

ZZP

14 april 2021

Automatische pensioenopbouw ZZP’ers: Koolmees moet nu doorpakken

Meer nieuws
Naar boven