Menu
Genomineerden Professional van het Jaar bekend

De genomineerden voor de verkiezing van de VCP-Professional van het Jaar 2018 zijn bekend. Er zijn vier kandidaten, allen voorgedragen door vakorganisaties die bij de VCP zijn aangesloten. Op 29 november wordt de winnaar bekendgemaakt, tijdens het jaarlijkse VCP-symposium in Den Haag.

Vakmanschap en inspiratie
De genomineerden zijn Tommie Niessen, verpleegkundige, schrijver en spreker (voorgedragen door NU’91), Steef Danse, buitengewoon opsporingsambtenaar bij de Nederlandse Spoorwegen (Vakbond BOA ACP), Gerrit Cleven, Equipment engineer bij Prysmian (VHP2) en Annet Dijksterhuis, business continuity manager bij de Nederlandse Spoorwegen (VHS).

Criteria
De criteria die de jury in haar beoordeling meeneemt, zijn vakmanschap, bevlogenheid en ondernemingszin. De jury kijkt tevens naar maatschappelijke betrokkenheid en de manier waarop de kandidaat anderen inspireert en met authentieke en eigenzinnige ideeën het verschil maakt en waardering oogst.

Oud-winnaars
Vorig jaar werd neuropsycholoog Marijtje Jongsma (VAWO) verkozen tot VCP Professional van het Jaar. Zij maakt nu deel uit van de jury. Ook de overige juryleden zijn oud-winnaars. Dat zijn Jolien Bueno de Mesquita, Maarten Boeren en Peter Visser.
Aanmelden voor het symposium kan nog steeds, klik hier.

Laatste nieuws

Logo VCP YP

11 juli 2024

VCP YP: Uitnodiging bijeenkomst Prinsjesdag

Verlenging IOW

3 juli 2024

Beleidsonderzoek ‘Pensioenopbouw in balans’ gepubliceerd

zomerstop

3 juli 2024

Een lange nieuwsbrief en korte zomerstop

Meer nieuws