Menu
ant-rozetsky-HXOllTSwrpM-unsplash

Op deze pagina staat een overzicht van nieuws van onze aangesloten organisaties. De berichten nemen we letterlijk over van hun eigen websites.

Nieuwsoverzicht

 • CMHF
  Leiding, medezeggenschap en vakbonden Financiën sturen brief aan informateur Remkes

  In deze gezamenlijke brief van 30 september 2021, wordt benadrukt dat leiding, medezeggenschap en vakbonden voor hetzelfde doel staan: een Belastingdienst en Toeslagen die er is voor iedereen in Nederland – voor een financieel gezond Nederland met financieel gezonde huishoudens.

  Wat daarvoor nodig is? O.a. voldoende zeggenschap, begrip, flexibiliteit, een stabiele financiering en voldoende personeel, kennis van de praktijk.

  Lees hier het hele bericht

   

 • ACP

  Politievakbonden ACP en NPB openen Huis voor veiligheid

  Om Nederland zo veilig mogelijk te maken is een nauwe samenwerking tussen politie, defensie, zorg, openbaar ministerie en bestuur van groot belang. Dat was het thema van de officiële opening van het Huis voor Veiligheid (HvV) in Baarn op donderdag 23 september, inhoudelijk vormgegeven als een mini-seminar over mensenhandel.

  Lees hier het hele bericht

   

 • CMHF

  Cao-overleg Rijk woensdag hervat

  27 september 2021 – Op 7 juni heeft de werkgever Rijk een bod gedaan voor een nieuwe cao. Het bod heeft onder de rijksambtenaren tot veel, overwegend negatieve, reacties geleid. Deze reacties zijn zowel geuit via het Rijksportaal als via berichten gericht aan de bonden.

  Lees hier verder

 • Synergo – VHP

  DSM – Afsplitsing resterene Materials activiteiten

  23 september 2021 – U hebt het kunnen lezen in de media. DSM gaat afscheid nemen van haar resterende Materialen business units, en zich volledig richten op de voeding en gezondheidsactiviteiten. Dit is niet geheel onverwacht, maar het is nu formeel bekend gemaakt.

  Lees hier het hele bericht

   

Naar boven