Menu
Ondernemingsraden

Diversiteit levert je organisatie veel op en versterkt ook jouw OR. Jongeren hebben relevante meerwaarde binnen een ondernemingsraad. Een mix van jong en oud leidt tot waardevolle inzichten bij het aanpakken van belangrijke vraagstukken, zegt het SER Jongerennetwerk Medezeggenschap. Het jongerennetwerk heeft op de SER-website op een rij gezet hoe jongeren meer bij medezeggenschap kunnen worden betrokken en geeft praktische adviezen en aanbevelingen.

Tips

Op de pagina staan onder meer handige tips over hoe je jongeren bereikt en hoe je ze in een OR kunt betrekken. Ook is er aandacht voor diversiteit binnen een organisatie en de rol daarbij van een OR. Verder staan er enkele video’s op, waarbij wordt ingegaan op het krijgen van een instemmings- of adviesaanvraag en hoe je in contact kunt komen met jongeren of flexwerkers.

Netwerk

Het SER Jongerennetwerk Medezeggenschap is een netwerk voor en door jongeren die actief zijn in medezeggenschap. Het netwerk draagt bij aan het verjongen en vernieuwen van de medezeggenschap. Het netwerk doet onder meer aanbevelingen over hoe jongeren te betrekken bij medezeggenschap en hoe zij gemotiveerd kunnen worden om lid te worden van de or.

Laatste nieuws

Gesprekken over verlenging Regeling Vervroegd Uittreden vastgelopen

8 december 2023

Gesprekken over verlenging Regeling Vervroegd Uittreden vastgelopen

Uitnodiging bijeenkomst werk en mantelzorg

6 december 2023

Uitnodiging bijeenkomst werk en mantelzorg

In memoriam Wolter Muller

2 december 2023

In memoriam Wolter Muller

Meer nieuws