Menu
Pensioen3daagse: ‘Wat moet ik doen voor mijn pensioen?’

Op 3, 4 en 5 november a.s. vindt de vijfde editie van de Pensioen3daagse plaats, een initiatief van Platform ‘Wijzer in geldzaken. Dit jaar is het thema van dit landelijke evenement ‘Wat moet ik doen voor mijn pensioen?’

De VCP is één van de deelnemende organisaties, want stilstaan bij het pensioen is essentieel. De VCP roept werkgevers en werknemers op deze dagen te gebruiken als inspiratiebron om het gesprek met elkaar aan te gaan over het pensioen.

Om het gesprek soepel te laten verlopen is de VCP actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van een werkgeverspensioenchecklist. Werkgevers kunnen met deze checklist eenvoudiger het gesprek aangaan met hun werknemers over de pensioenregeling. Tijdens de Pensioen3daagse kunnen werknemers zich op verschillende manieren informeren over hun eigen pensioen. De online pensioentool ‘Wat moet ik doen voor mijn pensioen?’, is hiervan een voorbeeld. De gebruikers kunnen direct persoonlijke tips ontvangen om hun eigen pensioen goed te regelen. Door een kijkje te nemen op mijnpensioenoverzicht kan iemand direct zien hoeveel pensioen hij ongeveer heeft opgebouwd.

Laatste nieuws

Logo VCP YP

11 juli 2024

VCP YP: Uitnodiging bijeenkomst Prinsjesdag

Verlenging IOW

3 juli 2024

Beleidsonderzoek ‘Pensioenopbouw in balans’ gepubliceerd

zomerstop

3 juli 2024

Een lange nieuwsbrief en korte zomerstop

Meer nieuws