Menu
PensioenLab oktober weer van start, meld je nu aan!

Vanaf oktober start er weer een nieuwe ronde van PensioenLab. Het PensioenLab geeft jongeren een stem in de sector. Pensioen is meer dan alleen geld voor later.

Onderwerpen als klimaat, communicatie, sociaal welzijn, economie en de woningmarkt zijn actueel en direct verbonden met jouw pensioen! Wil jij je in een paar maanden écht verdiepen in het onderwerp pensioen, om vervolgens tot een advies namens je leeftijdsgenoten te komen? Doe dan mee en meld je hier aan!

Programma

Vanaf oktober 2024 (de startbijeenkomst is op donderdagavond 24 oktober) tot mei 2025 ga je in een groepje aan de slag met een actueel pensioenvraagstuk. Dit jaar in opdracht van een opdrachtgever! Je krijgt een basistraining over pensioen, verdiepende masterclasses en leert meer over design thinking (de tool die we hanteren). Elke maand komen we bijeen (afwisselend fysiek en digitaal) om met elkaar aan de slag te gaan. Daarnaast houd je contact met je groepje en schrijf je een gezamenlijk advies aan de sector. Het traject kost je ongeveer twee uur per week en brengt je een enorm leerzame en vooral ook leuke periode. Er is voor dit traject geen pensioenkennis vereist, maar als je deze al in huis hebt ben je ook van harte welkom om mee te doen!

Aanmelden

Twijfel je nog? Mail dan naar info@pensioenlab.nl voor meer informatie of kijk op www.pensioenlab.nl. Twijfel je niet meer? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Eerdere adviezen die zijn gegeven zijn hier te vinden.

Stichting PensioenLab

Stichting PensioenLab is opgericht door VCP Young Professionals, CNV Jongeren en FNV Young & United. PensioenLab wil meer jongeren enthousiast maken voor een plek in een pensioenfondsbestuur of een verantwoordingsorgaan en een stem geven in het pensioendebat.

Laatste nieuws

Logo VCP YP

11 juli 2024

VCP YP: Uitnodiging bijeenkomst Prinsjesdag

Verlenging IOW

3 juli 2024

Beleidsonderzoek ‘Pensioenopbouw in balans’ gepubliceerd

zomerstop

3 juli 2024

Een lange nieuwsbrief en korte zomerstop

Meer nieuws