Menu
Uitnodiging: webinar VCP YP over de regels rondom arbeidsvoorwaarden

Welke arbeidsvoorwaarden gelden voor mij en is er een cao van toepassing? Is er ruimte om te onderhandelen over mijn salaris? Hoe weet ik of ik pensioen opbouw? Deze en meer vragen staan centraal tijdens dit webinar. VCP Young Professionals organiseert op woensdag 10 april van 17:00 – 18:00 uur in samenwerking met de sectie Startende psychologen van NIP een webinar over arbeidsvoorwaarden van werkende jongeren. Meld je nu aan!

Bij het arbeidsvoorwaardengesprek van je eerste baan krijg je meestal voor het eerst te maken met arbeidsvoorwaarden. Dat levert vaak veel vragen op. Sacha Heemskerk, beleidsmedewerker bij de Vakcentrale voor Professionals (VCP), vertelt onder andere wat de regels zijn rondom arbeidsvoorwaarden, hoe je weet welke voor jou gelden en of je andere afspraken kunt maken. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Deelname aan het webinar is gratis. Klik hier om je aan te melden.

Over VCP Young Professionals (VCP YP)
VCP YP is de jongerenorganisatie van de Vakcentrale voor Professionals (VCP) en is een vereniging voor jonge midden en hoger opgeleide werknemers die aan het begin staan van hun loopbaan. VCP YP behartigt de belangen van jonge professionals, daarnaast is het een netwerk waarin jonge professionals ervaringen, kennis en informatie kunnen uitwisselen. VCP YP heeft een stem in het sociaal overleg, zoals het SER-Jongerenplatform en in de politiek.

Over sectie Startende psychologen NIP
De sectie Startende psychologen is onderdeel van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de grootste vereniging van psychologen in Nederland. De sectie Startende psychologen biedt startende psychologen de mogelijkheid te sparren met andere psychologen en beroepscoaches, komt op voor hun belangen en ondersteunt hen in hun beroepsuitoefening. De sectie is aangesloten bij VCP YP.

Laatste nieuws

Arbeidsmarkt diversiteit architect

22 februari 2024

Meer werknemers bouwen pensioen op!

Steun het wetsvoorstel toezicht gelijke kansen

20 februari 2024

Steun het wetsvoorstel toezicht gelijke kansen

economie krapte arbeidsmarkt

19 februari 2024

Stand van de economie: onder de motorkap

Meer nieuws