Menu
Website werkenaanonspensioen.nl wint award

Op donderdag 15 juni zijn de jaarlijkse Pensioen Pro-awards uitgereikt. Daarbij ontving werkenaanonspensioen.nl de zogeheten Communicatie-award. Dit is volgens de jury de winnaar vanwege de enorme rijkheid aan informatie die overzichtelijk, gestructureerd en op een visueel aantrekkelijke wijze wordt aangeboden. Goed dat verschillende partijen de handen ineen hebben geslagen om te zorgen voor betrouwbare informatie.

Samenwerking vele partijen
Het bijzondere aan Werkenaanonspensioen.nl is dat het een informatieplatform is van, voor en door alle partijen die beroepsmatig betrokken zijn bij de overgang naar het vernieuwde pensioenstelsel. Dus werkgevers, ondernemingsraden, pensioenfondsbestuurders, vakbonden en de overheid. De VCP heeft een actieve rol bij het informatieplatform en hoopt dan ook dat de leden van de VCP proactief gebruik zullen maken van de handige informatie op de site.

Praktische informatie voor pensioenprofessionals
Het platform biedt informatie over de Wet toekomst pensioenen, maar ook praktijkvoorbeelden en handige hulpmiddelen voor de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. Per doelgroep en per onderwerp wordt de wet- en regelgeving uitgelegd. De website wordt continu voorzien van nieuwe content om pensioenprofessionals zo goed mogelijk te ondersteunen bij de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel dat per 1 juli aanstaande in zal gaan.

Zoektool
Een gewaardeerde service is de extra zoekmachine (zoeken.werkenaanonspensioen.nl) waarmee zoekopdrachten binnen het juridische deel van het informatieplatform met behulp van artificial intelligence slimmer, sneller en eenvoudiger worden uitgevoerd.

Laatste nieuws

Logo VCP YP

11 juli 2024

VCP YP: Uitnodiging bijeenkomst Prinsjesdag

Verlenging IOW

3 juli 2024

Beleidsonderzoek ‘Pensioenopbouw in balans’ gepubliceerd

zomerstop

3 juli 2024

Een lange nieuwsbrief en korte zomerstop

Meer nieuws