Menu
Aleid Ringelberg benoemd als vice-voorzitter VCP

De Algemene Vergadering van de VCP heeft ingestemd met de benoeming van drs. Aleid Ringelberg tot vice-voorzitter van de VCP per 23 november 2022.

”Er is duidelijk meer nodig om de positie van professionals weer beter op de kaart te zetten. Kennis en ervaring van alle professies zijn nodig om te zorgen voor welvaart en welzijn. Belangenbehartiging individueel en collectief staan onder druk. Graag wil ik vanuit de VCP bijdragen aan de nodige verbinding met nieuwe doelgroepen, verenigingen en in het algemeen in ‘de polder’.”, aldus Ringelberg in antwoord op de vraag naar haar motivatie.

Aleid Ringelberg heeft een lange loopbaan bij de overheid, in beleid, politiek en vakbondsbestuur en als voorzitter van ondernemingsraden. Zij is werkzaam geweest bij het Ministerie van SZW. Ringelberg is actief bij de CMHF als voorzitter van de sector Functionarissen Rijksoverheid en reeds lid van het Algemeen Bestuur van de VCP.

De vice-voorzitter maakt deel uit van het Dagelijks Bestuur van de VCP dat bestaat uit voorzitter Nic van Holstein, secretaris Ruud Stegers en penningmeester Harry van Herpen.

Laatste nieuws

Ledencongres De Unie: koopkrachtverlies is een groot probleem

17 april 2024

Ledencongres De Unie: koopkrachtverlies is een groot probleem

Magazine Nationaal Ambtenarencongres 2024: Samen aan de slag met Sociale veiligheid

16 april 2024

Magazine Nationaal Ambtenarencongres 2024: Samen aan de slag met Sociale veiligheid

webinar arbeidsvoorwaarden

16 april 2024

Terugblik webinar over arbeidsvoorwaarden voor jongeren

Meer nieuws