Menu

29-05-2008

Binnenkort in het SER-gebouw: MHP-congres 2008!

5 Juni nadert ! Op die dag vindt het MHP-Congres 2008 plaats, onder het motto HogerOp in Diversiteit. Centraal staat de arbeidsmarktpositie van hoger opgeleide allochtonen. In het programma treden enkele kleinere wijzigingen op [klik hier voor de nieuwste versie van het programma].

De MHP is trots u een keur aan forumdeelnemers te kunnen presenteren. Ook is een prachtige groep deskundigen en betrokkenen bereid gevonden om in een interviewsessie u hun visie te geven. De volledige gegevens van deze mensen treft u aan in het programma. Niet onvermeld willen wij laten dat onder andere het Multicultureel Netwerk Rijksambtenaren, de Koepel Allochtone Studentenverenigingen Erasmus Universiteit (KASEUR) en het Landelijk Netwerk Diversiteitsmanagement (DIV) vertegenwoordigd zullen zijn, evenals de landelijke studentenkoepels ISO en LSVB. Ook bedrijven als Randstad en ArboUnie werken graag aan het forum mee, evenals het Instituut voor integratie en sociale weerbaarheid van de Rijksuniversiteit Groningen. Discussieleider, interviewer en tevens dagvoorzitter is Harry Starren, algemeen directeur van De Baak, managementcentrum van VNO-NCW, en expert op het gebied van diversiteit binnen ondernemingen.

Sadik Harchaoui, voorzitter van de Raad van Bestuur van multicultureel instituut Forum, zal zich buigen over de vraag wat de MHP als vakcentrale voor middengroepen en hoger personeel kan doen voor multicultureel hoger opgeleid talent. Lezingen over de arbeidsmarktpositie van multicultureel talent zullen worden gehouden door Pieter Jan Biesheuvel, voorzitter van de Raad voor Werk en Inkomen en Alexander Rinnooy Kan, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad. Staatssecretaris Aboutaleb heeft helaas moeten afzeggen voor het congres vanwege dringende verplichtingen in het buitenland. Zijn vervanger is Jan van den Bos, Directeur-Generaal Arbeidsmarktbeleid en Bijstand van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf u nu dus snel in ! Het inschrijfformulier treft u aan op de congreswebsite www.hogeropindiversiteit.nl.

De MHP kijkt uit naar uw komst !

 

Laatste nieuws

VCP heeft grote zorgen bij werkwijze arbeidsongeschiktheidsbeoordelingen door UWV

25 juni 2024

VCP heeft grote zorgen bij werkwijze arbeidsongeschiktheidsbeoordelingen door UWV

Wat verandert er in het arbeidsrecht en sociale zekerheid per 1 juli 2024?

25 juni 2024

Wat verandert er in het arbeidsrecht en sociale zekerheid per 1 juli 2024?

uitkerinsglasten

25 juni 2024

Gezondheid Nederlanders steeds slechter

Meer nieuws