Menu
Driehoek 3D Trofee voor Tata Steel

Het bedrijf Tata Steel heeft dit jaar de Driehoek 3D Trofee gewonnen. Tata Steel krijgt de prijs voor de manier waarop de samenwerking tussen bestuur, ondernemingsraad en raad van commissarissen wordt vormgegeven. Bij de bekendmaking werd ook nadrukkelijk de samenwerking met de vakbond door de jury genoemd. Namens vakbond VHP Tata Steel, aangesloten bij de VCP, zei bestuurslid Bas Neelis supertrots te zijn op de toekenning. “Het is mooi om te zien dat constructief overleg tot meerwaarde leidt.”

Congres
De uitreiking vond plaats op het jaarlijkse congres van de Alliantie Medezeggenschap en Governance (AMG), op 12 december in Doorn. De AMG bestaat uit vertegenwoordigers uit bedrijfsleven, sociale partners, overheid en wetenschap. Onder de partners van AMG zijn de VCP, CNV, FNV, MNO Platform, NCD en SBI Formaat. Doel is om te komen tot een meer actieve rol van de medezeggenschap bij de samenstelling van de raden van toezicht/commissarissen.

Magazine
Ter gelegenheid van het AMG congres is een magazine uitgebracht. In deze special staat onder meer een interview met ‘multicommissaris’ Margot Scheltema over het belang van vertrouwen, een column van SCP-directeur Kim Putters en een artikel over medezeggenschap in de zorg. Verder ook Feiten & Cijfers en Tips & Tricks.

Lees hier het magazine

Laatste nieuws

Betaald ouderschapsverlof van kracht

2 augustus 2022

Betaald ouderschapsverlof van kracht

Meer voorspelbaarheid werktijden en arbeidsvoorwaarden

1 augustus 2022

Meer voorspelbaarheid werktijden en arbeidsvoorwaarden

Nabestaandenpensioen

28 juli 2022

Platform Werken aan ons Pensioen: informatie over nabestaandenpensioen

Meer nieuws
Naar boven