Menu
Grijp je kans! Nu nog aanmelden voor VCP symposium

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor het VCP-symposium Arbeidsmarkt 2020-2025. Het belooft een boeiende bijeenkomst te worden waarin verschillende kanten van de arbeidsmarkt van de toekomst worden belicht. Het symposium is op donderdagmiddag 23 november in het SER-gebouw in Den Haag.

Sprekers
Onder de sprekers zijn de directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau, Kim Putters, en Robert Went, senior onderzoeker bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. HR-consultant Leonard Polman zal spreken over duurzame inzetbaarheid. VCP-voorzitter Nic van Holstein zal vanuit de VCP spreken.

Paneldiscussie
Na de sprekers volgt een paneldiscussie met vertegenwoordigers van organisaties die bij de VCP zijn aangesloten. Dat zijn Rob Hunnego (CMHF), Reinier Castelein (De Unie), Liane den Haan (ANBO) en Gerrit van de Kamp (ACP). Het debat zal worden geleid door VCP-beleidsmedewerker Klaartje de Boer. De bijeenkomst wordt afgesloten met de verkiezing van de VCP Professional van het Jaar 2017.

Wilt u zich aanmelden, stuur dan een e-mail naar info@vcp.nl, onder vermelding van uw naam en organisatie. Klik hier voor meer informatie.

Laatste nieuws

In memoriam Wolter Muller

2 december 2023

In memoriam Wolter Muller

Vacature secretariaatsmedewerker VCP (24 uur)

28 november 2023

Vacature secretariaatsmedewerker VCP (24 uur)

Update uitwerking arbeidsmarktpakket

28 november 2023

Update uitwerking arbeidsmarktpakket

Meer nieuws