Menu
Nic van Holstein

In het nieuwste nummer van het vakblad HZC staat een exclusief interview met Nic van Holstein, voorzitter van de Vakcentrale voor Professionals (VCP). In dit interview gaat Nic in op de belangrijke rol die VCP speelt in de belangenbehartiging van professionals in Nederland.

Als een koepel van vakbonden die zich specifiek richt op de belangen van professionals in diverse sectoren, is VCP een belangrijke speler in Den Haag die opkomt voor de rechten van professionals in de landelijke politiek. De kracht van VCP ligt in de samenwerking tussen de aangesloten vakbonden. Door kennis te delen en samen op te trekken, staan professionals sterker in cao-onderhandelingen en bij arbeidsconflicten.

Toekomstperspectief

Nic van Holstein gaat in dit interview ook in op de uitdagingen waar professionals vandaag de dag mee te maken krijgen. Hij bespreekt de knelpunten in de arbeidsmarkt, de toenemende druk op professionals en de noodzaak van een gezonde werkomgeving.

Het interview

Benieuwd naar de visie van Nic van Holstein op de toekomst van de arbeidsmarkt en de rol van vakbeweging in de toekomst? Lees het volledige interview hier.

Deel dit artikel met je collega’s en vakgenoten en volg ons op sociale media voor het laatste nieuws.

Laatste nieuws

Ledencongres De Unie: koopkrachtverlies is een groot probleem

17 april 2024

Ledencongres De Unie: koopkrachtverlies is een groot probleem

Magazine Nationaal Ambtenarencongres 2024: Samen aan de slag met Sociale veiligheid

16 april 2024

Magazine Nationaal Ambtenarencongres 2024: Samen aan de slag met Sociale veiligheid

webinar arbeidsvoorwaarden

16 april 2024

Terugblik webinar over arbeidsvoorwaarden voor jongeren

Meer nieuws