Menu
Jong Rabo sluit zich aan bij VCP

De vereniging Jong Rabo sluit zich aan bij Vakcentrale voor Professionals (VCP). Jong Rabo telt zo’n 2.200 leden van 36 jaar en jonger die werken bij de Rabobank Groep. De vereniging wordt bijzonder lid van de VCP en is zo in staat om deel te nemen in het landelijk sociaal-economische overleg, zoals de SER en StvdA. Daarnaast ontdekken de young professionals graag de polder om uiteindelijk een volwaardig gesprekspartner te zijn bij arbeidsonderhandelingen in hun eigen bedrijf.

VCP blij met Jong Rabo
De VCP is enthousiast over de toetreding van en toekomstige samenwerking met Jong Rabo. “Dit laat zien dat ook onder young professionals behoefte en de wil om te investeren bestaat aan zeggenschap in het landelijke overleg. De VCP laat hiermee de stem van professionals nog duidelijker horen, ook zal Jong Rabo binnen de VCP Young Professionals een belangrijke rol spelen”, aldus Van Holstein, voorzitter VCP. Beide partijen kijken uit naar een constructieve samenwerking.

Brede horizon
Jong Rabo is een laagdrempelig netwerk binnen Rabobank Groep. De vereniging beoogt jonge medewerkers meer uit hun werk te laten halen en hun horizon te verbreden binnen het bankbedrijf. De vereniging zorgt voor verbinding en helpt medewerkers met hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast draagt Jong Rabo bij aan organisatiethema’s en vormt zij een kritisch klankbord van de organisatie. De samenwerking met de VCP zorgt voor een aanvulling op hun activiteitenkalender.

Laatste nieuws

Nieuw tijdvak aanvraag STAP-budget

23 juni 2022

Nieuw tijdvak aanvraag STAP-budget

SWOM viert 10-jarig bestaan

22 juni 2022

SWOM viert 10-jarig bestaan

VCP blij met benoeming van Kim Putters tot SER-voorzitter

21 juni 2022

VCP blij met benoeming van Kim Putters tot SER-voorzitter

Meer nieuws
Naar boven