Menu
Justitievakbond Juvox vindt de aansluiting bij CMHF en daarmee bij VCP

Per 2023 maakt Justitievakbond Juvox onderdeel uit van de Centrale van Middelbaar en Hogere Functionarissen (CMHF) Overheid. Justitievakbond Juvox is de grootste en meest aansprekende belangenorganisatie voor medewerkers bij het ministerie van Justitie en Veiligheid met ongeveer 3000 leden.

Vanuit deze nieuwe samenwerking met CMHF sluit Justitievakbond Juvox vanaf 2023 aan bij de cao-tafels (DGO, GO Raad voor de Rechtspraak en GO DJI) en in de contacten met politiek en de overige bonden. De CMHF behartigt ook de belangen van de leden bij het ABP en in de Pensioenkamer. Justitievakbond Juvox behoudt in de vernieuwde samenwerking haar eigen identiteit, zelfstandige positie en verantwoordelijkheid richting de leden. Met de aansluiting bij de CMHF is Justitievakbond Juvox er van overtuigd de belangen van zijn leden, zowel collectief als individueel, nog beter te kunnen behartigen. Samen sterk!

De CMHF verwelkomt Justitievakbond Juvox van harte en ziet uit naar de goede en plezierige samenwerking. Met de aansluiting bij de CMHF is Justitievakbond Juvox ook aangesloten bij de VCP. Vorig jaar had VCP-voorzitter Nic van Holstein al een plezierige kennismaking met Juvox-voorzitter Samantha Velders.”Ik ben verheugd dat Justitievakbond Juvox is aangesloten. De VCP is gedreven om ook de belangen van de Juvox-achterban behartigen in het sociaal-economisch overleg”, reageert Van Holstein.

Laatste nieuws

VCP heeft grote zorgen bij werkwijze arbeidsongeschiktheidsbeoordelingen door UWV

25 juni 2024

VCP heeft grote zorgen bij werkwijze arbeidsongeschiktheidsbeoordelingen door UWV

Wat verandert er in het arbeidsrecht en sociale zekerheid per 1 juli 2024?

25 juni 2024

Wat verandert er in het arbeidsrecht en sociale zekerheid per 1 juli 2024?

uitkerinsglasten

25 juni 2024

Gezondheid Nederlanders steeds slechter

Meer nieuws