Menu

Culemborg, 22 augustus 2012

KIES WIJS check voor werkend Nederland

In het zicht van de Tweede Kamerverkiezingen organiseert de MHP vandaag samen met De Unie het Kunduz-debat over het ontslagstelsel, de forensentaks en het Kunduz-akkoord. Tijdens dit debat wordt de KIES WIJS check gelanceerd.

De KIES WIJS check is een hulpmiddel voor de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september a.s., speciaal gericht op werkend Nederland. De MHP en de aangesloten organisaties met De Unie voorop voeren deze maanden campagne om werknemers in Nederland voor te lichten over de gevolgen van het Kunduz-akkoord. Vooral de wijzigingen in het ontslagstelsel zijn desastreus voor werkend Nederland. “Met deze KIES WIJS check kunnen mensen op 12 september zelf een bewuste keuze maken”, zegt MHP-duovoorzitter Bob van der Wal.

De komende weken zullen MHP en De Unie zich blijven inzetten voor betere afspraken. “Wat mij betreft moet het D66-initiatief over het ontslagstelsel volledig van tafel”, zegt Reinier Castelein, voorzitter van De Unie. “Een goudvis of cavia heeft straks meer rechten dan een werknemer. Ik roep de werknemers in Nederland op om wijs te kiezen.”

Voor de KIES WIJS check: http://www.unie.nl/voorjou/unievoorjou/

Laatste nieuws

pensioenlab

22 mei 2024

Bijeenkomst PensioenLab: Een Succesvolle Afsluiting

coalitieakkoord

16 mei 2024

Eerste reactie VCP: Gemengde gevoelens bij hoofdlijnenakkoord 2024-2028

acties vakbonden vroegpensioen

15 mei 2024

Vakbonden: ‘Onvermijdelijk hardere acties als regeling er niet komt’

Meer nieuws