Menu
Klaartje de Boer op Pensioendag CMHF

Beleidsmedewerker Klaartje de Boer van de VCP was een van de sprekers op de Pensioendag van de CMHF. Klaartje nam zitting in een panel dat de ontwikkelingen rond pensioenen zal bespreken. De Pensioendag van de CMHF, aangesloten bij de VCP, is bedoeld om kennis en inzicht over pensioenen en besluitvorming te vergroten.

Pensioencursus
De Pensioendag van de CMHF begon op een bijzondere manier: met een pensioencursus van VCP-bestuurder Ruud Stegers en CMHF-pensioenwoordvoerder Jacqueline van Langeraad. Stegers en Van Langeraad maakten eerder dit jaar voor de VCP een film over de vraag waardoor de onderhandelingen over een pensioenakkoord vorig jaar november vastliepen. Die vraag staat ook centraal in de pensioencursus op 20 mei.

Sprekers
Andere sprekers waren Victor Lamme, hoogleraar en hersenwetenschapper Universiteit van Amsterdam en Corien Wortmann-Kool, bestuursvoorzitter ABP. Een groot deel van de dag waren voorlichters en pensioendeskundigen van het ABP en de CMHF aanwezig om individuele vragen te beantwoorden. De Pensioendag van de CMHF werd in Nieuwegein gehouden.

Laatste nieuws

Aanpak arbeidskrapte: ga het gesprek aan met je mensen

30 juni 2022

Aanpak arbeidskrapte: ga het gesprek aan met je mensen

Tijdelijk personeel

29 juni 2022

Wijzigingen arbeidsrecht en sociale zekerheid

‘Meer professionele ruimte in publieke dienstverlening’

29 juni 2022

‘Meer professionele ruimte in publieke dienstverlening’

Meer nieuws
Naar boven