Menu
Klaartje de Boer op Pensioendag CMHF

Beleidsmedewerker Klaartje de Boer van de VCP was een van de sprekers op de Pensioendag van de CMHF. Klaartje nam zitting in een panel dat de ontwikkelingen rond pensioenen zal bespreken. De Pensioendag van de CMHF, aangesloten bij de VCP, is bedoeld om kennis en inzicht over pensioenen en besluitvorming te vergroten.

Pensioencursus
De Pensioendag van de CMHF begon op een bijzondere manier: met een pensioencursus van VCP-bestuurder Ruud Stegers en CMHF-pensioenwoordvoerder Jacqueline van Langeraad. Stegers en Van Langeraad maakten eerder dit jaar voor de VCP een film over de vraag waardoor de onderhandelingen over een pensioenakkoord vorig jaar november vastliepen. Die vraag staat ook centraal in de pensioencursus op 20 mei.

Sprekers
Andere sprekers waren Victor Lamme, hoogleraar en hersenwetenschapper Universiteit van Amsterdam en Corien Wortmann-Kool, bestuursvoorzitter ABP. Een groot deel van de dag waren voorlichters en pensioendeskundigen van het ABP en de CMHF aanwezig om individuele vragen te beantwoorden. De Pensioendag van de CMHF werd in Nieuwegein gehouden.

Laatste nieuws

pensioenlab

22 mei 2024

Bijeenkomst PensioenLab: Een Succesvolle Afsluiting

coalitieakkoord

16 mei 2024

Eerste reactie VCP: Gemengde gevoelens bij hoofdlijnenakkoord 2024-2028

acties vakbonden vroegpensioen

15 mei 2024

Vakbonden: ‘Onvermijdelijk hardere acties als regeling er niet komt’

Meer nieuws