Menu
leeroverzicht

Werk je en wil je meer kennis over je vak of beroep? Of zoek je werk en wil je eerst een opleiding doen? Op de website Leeroverzicht vind je informatie over opleidingen en manieren om die te betalen.

Er zijn veel verschillende opleidingen. Op het Leeroverzicht lees je meer over de kenmerken van opleidingen. En hoe je een opleiding kunt zoeken die goed bij je past.

Ook kun je zoeken naar een loopbaanadviseur bij jou in de buurt.  Je kunt terecht bij Toekomstpro(o)f van De Unie en de VCP. Bijvoorbeeld voor nieuw werk, loopbaanadvies, (om)scholing of financieel inzicht. Toekomstpro(o)f werkt in de regionale mobiliteitsteams samen met ondermeer UWV en gemeenten. Van daaruit maken onze loopbaanbegeleiders werk van jouw toekomst.

De website Leeroverzicht is onafhankelijk. Het is een initiatief van de Rijksoverheid, de werknemers-, werkgeversorganisaties en organisaties van opleiders. De website is bedoeld om jou te ondersteunen om je een leven lang te blijven ontwikkelen. Deze initiatieven zijn er om je helpen met de volgende stap in je loopbaan.

Laatste nieuws

coalitieakkoord

16 mei 2024

Eerste reactie VCP: Gemengde gevoelens bij hoofdlijnenakkoord 2024-2028

acties vakbonden vroegpensioen

15 mei 2024

Vakbonden: ‘Onvermijdelijk hardere acties als regeling er niet komt’

De Participatiewet schiet tekort, fundamentele verbeteringen nodig

14 mei 2024

De Participatiewet schiet tekort, fundamentele verbeteringen nodig

Meer nieuws