Menu
Meld je aan voor het Congres ‘Werken aan ons pensioen’

Doe mee met Het Congres ‘Werken aan ons pensioen’, medegeorganiseerd door de VCP, het ministerie van SZW en een tal werkgevers- en werknemersorganisaties.

Het Congres ‘Werken aan ons pensioen’ vindt plaats op 19 juni 2024 en richt zich op de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. Dit evenement biedt een unieke kans om volledig op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de pensioentransitie.

Door te leren van koplopers die al ver gevorderd zijn met de implementatie, krijg je waardevolle inzichten die je kunt toepassen binnen jouw organisatie. Daarnaast biedt het congres praktische handvatten om jouw organisatie optimaal voor te bereiden op de nieuwe wetgeving. Bovendien is het een geweldige mogelijkheid  om vakgenoten te ontmoeten en kennis en ervaringen met hun te delen, wat kan leiden tot nieuwe inzichten en waardevolle samenwerkingen.

Het programma is verdeeld in deelsessies met verschillende onderwerpen, gericht op verschillende doelgroepen: pensioenfondsen, verzekeraars, werkgevers en adviseurs.

Voor meer informatie en om je aan te melden voor het congres, ga je naar de website: www.werkenaanonspensioen.nl.

Samen gaan we werken aan een beter pensioenstelsel!

Laatste nieuws

coalitieakkoord

16 mei 2024

Eerste reactie VCP: Gemengde gevoelens bij hoofdlijnenakkoord 2024-2028

acties vakbonden vroegpensioen

15 mei 2024

Vakbonden: ‘Onvermijdelijk hardere acties als regeling er niet komt’

De Participatiewet schiet tekort, fundamentele verbeteringen nodig

14 mei 2024

De Participatiewet schiet tekort, fundamentele verbeteringen nodig

Meer nieuws