Menu

Culemborg, 22 juni 2010

MHP-miniconferentie ‘De toekomst van de vakbeweging’ succesvol

Met veel genoegen kijken wij terug op de MHP-miniconferentie ‘De toekomst van de vakbeweging’, die op 17 juni jl. heeft plaatsgevonden. Het was een inspirerende, interactieve bijeenkomst, die zeker haar vervolg zal krijgen.

Het startsein van de bijeenkomst werd gegeven door Carlijn Postma met een interactieve presentatie naar aanleiding van haar boek ‘Zakelijk Twitteren voor beginners’. Vervolgens benadrukte MHP-voorzitter mr. Richard Steenborg het belang van de bijeenkomst: de toekomstige groei van de MHP. Daarna waren er twee presentaties, verzorgd door respectievelijk Mario Lander, voorzitter van de MHP-werkgroep ‘Bridging the generations’ en Bart Willems, sectormanager jongeren Unie Services. Tot slot werd er onder leiding van Richard Steenborg uitbundig gediscussieerd, op basis van een vijftal uitdagende stellingen.

Tijdens de discussie werd duidelijk dat er echt creatieve actie moet worden ondernomen om groei van het ledental te realiseren. De werkgroep ‘Bridging the Generations’ en de conferentie zijn een goede start voor verdere acties. De groei van de MHP en haar onderliggende bonden verdient veel en continue aandacht. De recentelijk gelanceerde LinkedIn-groep ‘MHP-Bridging the generations’ vormt daarbij een goede ondersteuning. Het aantal aanmeldingen voor deze groep stijgt dagelijks.

De leden van de BTG-werkgroep ‘Bridging the generations’ zijn trots op de actieve bijdragen van de aanwezigen. Op naar een succesvolle toekomst voor de vakbeweging MHP !

Download presentatie Mario Lander (Microsoft PowerPoint, 225kB)
Bekijk presentatie van Carlijn Postma

Fotograaf: Gea van Berkel

Laatste nieuws

pensioenlab

22 mei 2024

Bijeenkomst PensioenLab: Een Succesvolle Afsluiting

coalitieakkoord

16 mei 2024

Eerste reactie VCP: Gemengde gevoelens bij hoofdlijnenakkoord 2024-2028

acties vakbonden vroegpensioen

15 mei 2024

Vakbonden: ‘Onvermijdelijk hardere acties als regeling er niet komt’

Meer nieuws