Menu
Nieuwe pensioenwoordvoerder voor VCP Young Professionals

Derya Gunaydin (32) gaat de VCP Young Professionals vertegenwoordigen als pensioenwoordvoerder. Het geluid van de Young Professionals zal zij vertolken waar de specifieke inbreng van jongeren gewenst is over onze oudedagsvoorziening. ’’Een goed pensioen voor iedereen, betekent ook een goed pensioen voor alle Young Professionals’’, aldus Derya.

Derya is tijdens haar studie rechten haar carrière begonnen als pensioenspecialist bij een van de grootste pensioenuitvoerders van ons land. Al snel groeide zij door tot bestuursadviseur van een ondernemingspensioenfonds. Op dit moment is zij werkzaam als senior pensioenjurist. In haar dagelijkse praktijk adviseert zij de organen van een aantal verplichtgestelde bedrijfstakpensioenfondsen op het gebied van wet- en regelgeving en geeft zij haar visie op de toekomst van ons pensioenstelsel. Ook verzorgt zij de afhandeling van juridisch complexe pensioenvraagstukken. Zij kan als geen ander de vertaalslag maken van de gevolgen van wet- en regelgeving naar de praktijk.

De pensioensector is volop in beweging. Het is van groot belang om scherp te blijven op de toekomstbestendigheid van het pensioenstelsel en de gevolgen van ontwikkelingen voor een ieder in beeld te brengen. Sinds kort hebben de Young Professionals van de bij de Vakcentrale voor Professionals aangesloten organisaties hun eigen netwerk in de vorm van VCP Young Professionals. Ben jij of wil jij een Young Professional worden van het netwerk van de VCP Young Professionals en meedenken met Derya Gunaydin over onze oudedagsvoorziening? Stuur dan een mail met jouw contactgegevens naar info@vcp.nl.

Laatste nieuws

Pensioenbedrag ineens wederom uitgesteld

24 januari 2023

Pensioenbedrag ineens wederom uitgesteld

Commissiedebat pensioenonderwerpen in Tweede Kamer

18 januari 2023

Commissiedebat pensioenonderwerpen in Tweede Kamer

Pensioenblog: Fabian Ouwehand VCP Young Professionals pensioenwoordvoerder

10 januari 2023

Pensioenblog: Fabian Ouwehand VCP Young Professionals pensioenwoordvoerder

Meer nieuws
Naar boven