Menu
Nieuwe pensioenwoordvoerder voor VCP Young Professionals

Derya Gunaydin (32) gaat de VCP Young Professionals vertegenwoordigen als pensioenwoordvoerder. Het geluid van de Young Professionals zal zij vertolken waar de specifieke inbreng van jongeren gewenst is over onze oudedagsvoorziening. ’’Een goed pensioen voor iedereen, betekent ook een goed pensioen voor alle Young Professionals’’, aldus Derya.

Derya is tijdens haar studie rechten haar carrière begonnen als pensioenspecialist bij een van de grootste pensioenuitvoerders van ons land. Al snel groeide zij door tot bestuursadviseur van een ondernemingspensioenfonds. Op dit moment is zij werkzaam als senior pensioenjurist. In haar dagelijkse praktijk adviseert zij de organen van een aantal verplichtgestelde bedrijfstakpensioenfondsen op het gebied van wet- en regelgeving en geeft zij haar visie op de toekomst van ons pensioenstelsel. Ook verzorgt zij de afhandeling van juridisch complexe pensioenvraagstukken. Zij kan als geen ander de vertaalslag maken van de gevolgen van wet- en regelgeving naar de praktijk.

De pensioensector is volop in beweging. Het is van groot belang om scherp te blijven op de toekomstbestendigheid van het pensioenstelsel en de gevolgen van ontwikkelingen voor een ieder in beeld te brengen. Sinds kort hebben de Young Professionals van de bij de Vakcentrale voor Professionals aangesloten organisaties hun eigen netwerk in de vorm van VCP Young Professionals. Ben jij of wil jij een Young Professional worden van het netwerk van de VCP Young Professionals en meedenken met Derya Gunaydin over onze oudedagsvoorziening? Stuur dan een mail met jouw contactgegevens naar info@vcp.nl.

Laatste nieuws

coalitieakkoord

16 mei 2024

Eerste reactie VCP: Gemengde gevoelens bij hoofdlijnenakkoord 2024-2028

acties vakbonden vroegpensioen

15 mei 2024

Vakbonden: ‘Onvermijdelijk hardere acties als regeling er niet komt’

De Participatiewet schiet tekort, fundamentele verbeteringen nodig

14 mei 2024

De Participatiewet schiet tekort, fundamentele verbeteringen nodig

Meer nieuws