Menu
Nieuwe woordvoerder VCP Young Professionals

Per 1 juli is Isabel Lieverse de nieuwe woordvoerder van de VCP Young Professionals. Zij zal zich o.a. gaan inzetten op de terreinen van medezeggenschap, pensioenen en combinatie werk en privé van jonge professionals. Zij vindt het van groot belang dat jonge werknemers die net zijn gestart in het werkzame leven een goede uitgangspositie hebben. Namens VCP Young Professionals zal zij de belangen van deze jonge werknemers gaan behartigen.

Isabel is werkzaam als jurist bij PGGM en is door het volgen van de masteropleiding Arbeidsrecht met de vakbeweging in aanraking gekomen. Door haar deelname aan het Pensioenlab zag zij wat de vakbeweging voor jonge werknemers kan bereiken en besloot ze zich actief in te zetten voor een toekomstbestendig pensioenstelsel, waar jongeren én ouderen zich thuis in kunnen voelen.

De VCP Young Professionals is een netwerk en vereniging die de belangen van Young Professionals behartigt. Deze professionals zijn over het algemeen jonge werknemers met relatief korte werkervaring en een middelbare of hogere opleiding uit vele verschillende sectoren en branches. Lid worden? Dan kan via het aanmeldformulier op www.vcpyp.nl. Jonge leden van bij de VCP aangesloten organisaties kunnen kosteloos lid worden.

Laatste nieuws

AI Act: wat is voor belang voor werknemers

28 mei 2024

AI Act: wat is voor belang voor werknemers

Wil je pensioenfondsbestuurder worden? Meld je dan nu aan!

27 mei 2024

Wil je pensioenfondsbestuurder worden? Meld je dan nu aan!

pensioenlab

22 mei 2024

Bijeenkomst PensioenLab: Een Succesvolle Afsluiting

Meer nieuws