Menu
Pensioen algemeen jong oud

Op 2, 3 en 4 november is het weer de Pensioen3Daagse. Er zijn dan allerlei activiteiten rond ontwikkelingen op het gebied van het aanvullend pensioen.

Flitswebinars

Zo organiseert Wijzer in Geldzaken diverse flitswebinars. Ze zijn bedoeld voor iedereen met vragen over thema’s als het nieuwe pensioenstelsel, je pensioen checken en zzp en pensioen. De onderwerpen zijn specifiek gekozen om de meest levende vragen over pensioen te beantwoorden en mensen te activeren voor hun eigen pensioen. Tijdens de webinars is het ook mogelijk om via de chat vragen te stellen.

Stichting van de Arbeid

De Stichting van de Arbeid organiseert een flitswebinar dat ingaat op het thema ‘Geen pensioen, wat kan je doen?’. Dat gebeurt in samenwerking met de Stichting Wijzer in Geldzaken, op 2 november van 12.15 uur tot 12.45 uur. Doel is om aan te geven wat je nu aan je pensioen kunt doen en hoe je een pensioen zo makkelijk mogelijk kunt regelen. Het webinar geeft handvatten om het gesprek over pensioen op de werkvloer te starten. Er wordt ook stilgestaan bij het info- en meldpunt www.geenpensioen.nl, dat enkele weken geleden door de SER en de StvdA is gelanceerd om werkgevers en werknemers zonder aanvullend pensioen op weg te helpen om te komen tot een pensioenregeling.
Klik op deze link om je aan te melden voor één van deze webinars.

Laatste nieuws

Ledencongres De Unie: koopkrachtverlies is een groot probleem

17 april 2024

Ledencongres De Unie: koopkrachtverlies is een groot probleem

Magazine Nationaal Ambtenarencongres 2024: Samen aan de slag met Sociale veiligheid

16 april 2024

Magazine Nationaal Ambtenarencongres 2024: Samen aan de slag met Sociale veiligheid

webinar arbeidsvoorwaarden

16 april 2024

Terugblik webinar over arbeidsvoorwaarden voor jongeren

Meer nieuws