Menu
Personeelswijzigingen bij de Vakcentrale voor Professionals

Bij het bureau van VCP doen zich enkele personeelswijzigingen voor. Na een verbintenis van zestien jaar is Christa Rus van het secretariaat met pensioen gegaan. Het bureau is uitgebreid met een nieuwe secretariaatsmedewerker en met een stafmedewerker in- en externe communicatie.

Christa Rus
Sinds 2000 was Christa Rus in dienst als secretaresse bij de VCP. Haar laatste werkdag was 3 november, nu geniet zij van haar welverdiende pensioen. Wij hebben Christa leren kennen als een toegewijde collega en wensen haar alle geluk in haar verdere leven.

Hanny van Antwerpen, secretariaatsmedewerker
Sinds 15 oktober is Hanny van Antwerpen als opvolgster van Christa Rus in dienst van de VCP. Wij wensen Hanny veel succes!

Sal Stam, stafmedewerker in- en externe communicatie
Sal Stam is per 15 oktober bij het VCP-bureau in dienst getreden als stafmedewerker interne en externe communicatie. Hij houdt zich onder meer bezig met perscontacten en met teksten voor de website en de nieuwsbrief. Sal is van huis uit journalist. Hij werkte onder meer bij de persbureaus ANP en GPD en was daarnaast verbonden aan enkele communicatiebureaus.

Laatste nieuws

Betaald ouderschapsverlof van kracht

2 augustus 2022

Betaald ouderschapsverlof van kracht

Meer voorspelbaarheid werktijden en arbeidsvoorwaarden

1 augustus 2022

Meer voorspelbaarheid werktijden en arbeidsvoorwaarden

Nabestaandenpensioen

28 juli 2022

Platform Werken aan ons Pensioen: informatie over nabestaandenpensioen

Meer nieuws
Naar boven