Menu
Personeelswijzigingen bij de Vakcentrale voor Professionals

Bij het bureau van VCP doen zich enkele personeelswijzigingen voor. Na een verbintenis van zestien jaar is Christa Rus van het secretariaat met pensioen gegaan. Het bureau is uitgebreid met een nieuwe secretariaatsmedewerker en met een stafmedewerker in- en externe communicatie.

Christa Rus
Sinds 2000 was Christa Rus in dienst als secretaresse bij de VCP. Haar laatste werkdag was 3 november, nu geniet zij van haar welverdiende pensioen. Wij hebben Christa leren kennen als een toegewijde collega en wensen haar alle geluk in haar verdere leven.

Hanny van Antwerpen, secretariaatsmedewerker
Sinds 15 oktober is Hanny van Antwerpen als opvolgster van Christa Rus in dienst van de VCP. Wij wensen Hanny veel succes!

Sal Stam, stafmedewerker in- en externe communicatie
Sal Stam is per 15 oktober bij het VCP-bureau in dienst getreden als stafmedewerker interne en externe communicatie. Hij houdt zich onder meer bezig met perscontacten en met teksten voor de website en de nieuwsbrief. Sal is van huis uit journalist. Hij werkte onder meer bij de persbureaus ANP en GPD en was daarnaast verbonden aan enkele communicatiebureaus.

Laatste nieuws

Ledencongres De Unie: koopkrachtverlies is een groot probleem

17 april 2024

Ledencongres De Unie: koopkrachtverlies is een groot probleem

Magazine Nationaal Ambtenarencongres 2024: Samen aan de slag met Sociale veiligheid

16 april 2024

Magazine Nationaal Ambtenarencongres 2024: Samen aan de slag met Sociale veiligheid

webinar arbeidsvoorwaarden

16 april 2024

Terugblik webinar over arbeidsvoorwaarden voor jongeren

Meer nieuws