Menu

De Stichting van de Arbeid organiseert vier bijeenkomsten in de regio met als titel: De arbocatalogus, hét instrument voor veilig en gezond werken?

Tijdens deze rondetafelgesprekken zullen een aantal ervaringsdeskundigen vertellen hoe arbo binnen hun eigen branche of bedrijf vorm heeft gekregen en vooral welke rol de arbocatalogus hierin heeft vervuld. Dan gaat het over de do’s en don’ts, tegen welke problemen zij zijn aangelopen en hoe zij daarmee zijn omgegaan. Ook zullen enkele sprekers dieper ingaan op de handreikingen die de Stichting recentelijk heeft ontwikkeld. Hierbij gaat het over arbo-onderwerpen zoals taal, psa, bhv, de preventiemedewerker, etc.

De bijeenkomsten zijn rondetafelgesprekken. U krijgt dus volop de gelegenheid om met andere bezoekers kritisch en open in gesprek te gaan over arbeidsomstandigheden en nut en noodzaak en de functie van de arbocatalogus. Begin september wordt het definitieve programma op de website van de Stichting geplaatst: www.stvda.nl.

Voor wie
De rondetafelgesprekken zijn interessant voor: werknemers en werkgevers die bezig zijn met arbo in hun bedrijf/branche, HR- en P&O-managers en bestuurders en kaderleden van vakbonden, ondernemingsraadsleden, preventiemedewerkers.

Wanneer
30 september 2014 in Den Haag
14 oktober 2014 in Eindhoven
21 oktober 2014 in Zwolle
28 oktober 2014 in Nieuwegein

Tijd: 13.30-17.30 uur
De exacte locatie wordt in de tweede week van september bekendgemaakt.

Aanmelden
U kunt zich voor de bijeenkomst in Den Haag tot 19 september aanmelden, voor Eindhoven tot 30 september en voor de andere bijeenkomsten tot 14 oktober via: info@stvda.nl.
Vermeld uw naam, bedrijf/branche, uw emailadres en welke bijeenkomst u wilt bijwonen. Deelname is kosteloos. Er is een beperkt aantal plaatsen: vol is vol!

Laatste nieuws

Arbeidsmarkt diversiteit architect

22 februari 2024

Meer werknemers bouwen pensioen op!

Steun het wetsvoorstel toezicht gelijke kansen

20 februari 2024

Steun het wetsvoorstel toezicht gelijke kansen

economie krapte arbeidsmarkt

19 februari 2024

Stand van de economie: onder de motorkap

Meer nieuws