Menu
Stichting Pensioenlab op zoek naar jongeren voor pensioenkweekvijver 2016

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en voel jij je (mede) verantwoordelijk voor ons pensioenstelsel? Wil jij participeren in een pensioenfondsorgaan én opkomen voor de belangen van de pensioendeelnemers in jouw pensioenfonds? Geef je dan nu vóór 23 november op voor de pensioenkweekvijver van Stichting Pensioenlab, een initiatief van de VCP Young Professionals, CNV Jongeren en FNV Jong.

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en voel jij je (mede) verantwoordelijk voor ons pensioenstelsel en wil jij participeren in een pensioenfondsorgaan en opkomen voor de belangen van de pensioendeelnemers in jouw pensioenfonds? Geef je dan nu vóór 23 november op voor de pensioenkweekvijver van Stichting Pensioenlab, een initiatief van de VCP Young Professionals, CNV Jongeren en FNV Jong.

De kweekvijver bestaat uit 8 masterclassdagen die lopen van januari tot december 2016. Tijdens deze dagen wordt jou de basis pensioenkennis bijgebracht door experts uit de sector. Verder word je meegenomen in het reilen en zeilen van een pensioenfonds, de complexiteit van het besturen daarvan en de maatschappelijke relevantie van een divers en deskundig samengesteld pensioenfondsbestuur. De jongeren uit de kweekvijver worden door pensioenfondsen en sociale partners ingezet in verantwoordingsorganen en pensioenbesturen. Na afloop van de masterclasses zal bekeken worden of er een mogelijkheid is je daadwerkelijk in een orgaan van een pensioenfonds te plaatsen.

Zie voor meer informatie hier (.pdf) de flyer.

Laatste nieuws

VCP heeft grote zorgen bij werkwijze arbeidsongeschiktheidsbeoordelingen door UWV

25 juni 2024

VCP heeft grote zorgen bij werkwijze arbeidsongeschiktheidsbeoordelingen door UWV

Wat verandert er in het arbeidsrecht en sociale zekerheid per 1 juli 2024?

25 juni 2024

Wat verandert er in het arbeidsrecht en sociale zekerheid per 1 juli 2024?

uitkerinsglasten

25 juni 2024

Gezondheid Nederlanders steeds slechter

Meer nieuws