Menu
Uitnodiging voor het eindevenement van stichting PensioenLab

Donderdag 16 mei 2024 is het weer tijd voor het jaarlijkse eindevent van PensioenLab! Na maanden verdiepen in de pensioenwereld is het tijd om samen met de deelnemende jongeren dit traject af te ronden. En daar nodigen we iedereen graag voor uit!

Het programma

We openen het eindevenement met Cindy van Oorschot, Divisiedirecteur Toezicht Pensioenfondsen bij de Nederlandsche Bank. Zij deelt haar visie op jongeren in het bestuur van pensioenfondsen en op de transitie naar een nieuw pensioenstel. Hierna ronden de deelnemers van de PensioenLab Academie van hun traject feestelijk af.

Laat je vervolgens inspireren en leer van de inzichten en adviezen van de jongeren die hebben deelgenomen aan het PensioenLab. De deelnemers van het PensioenLab presenteren hun adviezen dit jaar in sub-ruimtes. Je kunt je voorkeur opgeven in het aanmeldformulier.

We ronden het eindevenement af met Lisa Brüggen, Directeur van NETSPAR en Hoogleraar pensioencommunicatie en keuzebegeleiding aan de Universiteit van Tilburg, en Hoogleraar financiële dienstverlening aan Universiteit Maastricht. Zij zal haar haar kennis en expertise delen over pensioencommunicatie. Ze gaat hierbij in op het belang van het betrekken van jongeren bij pensioencommunicatie.

 

Praktische informatie

Datum: Donderdag 16 mei 2024

Tijd: 15:30 – 18:00 (met aansluitende borrel) (inloop vanaf 15:30, programma start om 16:00)

Locatie: CACEIS (De Entree 500, 1101 EE, Amsterdam)

De locatie ligt op loopafstand van station Amsterdam Bijlmer ArenA. Ben je niet in de gelegenheid met het openbaar vervoer te komen? Dan is het mogelijk betaald te parkeren bij het naastgelegen Holiday Inn hotel.

Meld je aan

Ben jij erbij op donderdag 16 mei 2024? Meld je vooraf aan via het aanmeldformulier. De deelnemers van het PensioenLab presenteren hun adviezen dit jaar in sub-ruimtes. Geef in het aanmeldformulier per ronde aan welk onderwerp jouw voorkeur heeft.

Voel je vrij om de uitnodiging door te sturen naar betrokken collega’s, echter vol is vol. Binnenkort ontvang je van ons meer informatie over het programma.

 

Pensioenlab

Laatste nieuws

coalitieakkoord

16 mei 2024

Eerste reactie VCP: Gemengde gevoelens bij hoofdlijnenakkoord 2024-2028

acties vakbonden vroegpensioen

15 mei 2024

Vakbonden: ‘Onvermijdelijk hardere acties als regeling er niet komt’

De Participatiewet schiet tekort, fundamentele verbeteringen nodig

14 mei 2024

De Participatiewet schiet tekort, fundamentele verbeteringen nodig

Meer nieuws