Menu
Arbeidsmarkt

Ben jij begaan met de positie van mensen met een beperking op de arbeidsmarkt? Dan hebben wij een interessante vacature voor je. De VCP is op zoek naar een vrijwilliger die waakt over de begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Het gaat om een functie in Zuid-Limburg. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Werkbedrijf

Je komt te werken bij het zogeheten regionale werkbedrijf Zuid-Limburg, speciaal opgericht om mensen met een beperking te begeleiden naar een baan. Je gaat de effectiviteit van de begeleiding monitoren en houd je ook bezig met de vraag of het uitgezette beleid voldoet. Jouw input wordt gebruikt bij het eventueel bijsturen van het regionale beleid.

Wat kun je verwachten

Je kunt rekenen op een gevarieerde functie die bestaat uit netwerken, lobbyen en vergaderen. De verwachting is dat de werkzaamheden vijf tot tien dagen per kwartaal in beslag zullen nemen. Het is een mooie kans om je netwerk uit te breiden en ervaring op te doen in een overleg met diverse partijen met verschillende belangen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig en bekend is in de regio Zuid-Limburg en lid is van één van de aangesloten organisaties bij de VCP.

Laatste nieuws

In memoriam Wolter Muller

2 december 2023

In memoriam Wolter Muller

Vacature secretariaatsmedewerker VCP (24 uur)

28 november 2023

Vacature secretariaatsmedewerker VCP (24 uur)

Update uitwerking arbeidsmarktpakket

28 november 2023

Update uitwerking arbeidsmarktpakket

Meer nieuws