Menu
VCP-jaarverslag 2020 gepubliceerd

De VCP heeft vandaag het publieksjaarverslag 2020 gepubliceerd. Het online-jaarverslag staat voor een groot deel in het teken van corona. Veel onderwerpen waar de VCP zich in 2020 mee bezighield, hadden direct of indirect te maken met de coronapandemie.

Professionals

2020 was het jaar waarin professionals volop in de schijnwerpers stonden. Of het nou om de zorg ging, het onderwijs of veiligheid, samen hielden ze Nederland overeind. En natuurlijk was 2020 het jaar van een reeks ongekende maatregelen om de economie overeind te houden. In het jaarverslag lees je er alles over terug. Ook voor het VCP-bureau zelf was het allemaal anders. De gangen bleven leeg, heel wat werkoverleggen speelden zich thuis achter de computer af.

VCP YP

2020 was ook het jaar waarin VCP-Young Professionals een volwassen organisatie werd. En het was wederom een spannend jaar rond de uitwerking van het Pensioenakkoord. Ook daar besteedt het jaarverslag volop aandacht aan. Naast aantrekkelijk beeldmateriaal bevat het publieksjaarverslag een reeks video’s.

Laatste nieuws

Logo VCP YP

11 juli 2024

VCP YP: Uitnodiging bijeenkomst Prinsjesdag

Verlenging IOW

3 juli 2024

Beleidsonderzoek ‘Pensioenopbouw in balans’ gepubliceerd

zomerstop

3 juli 2024

Een lange nieuwsbrief en korte zomerstop

Meer nieuws