Menu

Het VCP-publieksjaarverslag is vandaag gepubliceerd. Het is te vinden onder deze link. Het centrale thema is In transitie.

Transities

2021 was een jaar met flinke bewegingen, door corona en de onzekerheid die hiermee gepaard gaat en door de steunmaatregelen die de impact weer dempen. Grote bewegingen waren er ook op andere vlakken. Het SER-advies voor sociaal economisch beleid kun je gerust een trendbreuk voor de arbeidsmarkt noemen. Daarnaast zijn er transities die al langer lopen, zoals de krapte op de arbeidsmarkt, digitalisering, klimaat; transities in alle soorten en maten.

Voor en door de VCP

In het VCP-jaarverslag kijken terug, maar ook vooruit, naar de sociale gevolgen van al die transities. Met verhalen over de crisisdienstverlening en Toekomstpro(o)f, dat mensen van werk naar werk helpt, en natuurlijk de hervormingen van het pensioenstelsel. Vanuit onze rol doen we wat wij belangrijk vinden, in nauwe samenwerking met de aangesloten organisaties die in het jaarverslag uitgebreid aan bod komen. Het is een jaarverslag niet alleen voor maar ook door de VCP.

Laatste nieuws

Gesprekken over verlenging Regeling Vervroegd Uittreden vastgelopen

8 december 2023

Gesprekken over verlenging Regeling Vervroegd Uittreden vastgelopen

Uitnodiging bijeenkomst werk en mantelzorg

6 december 2023

Uitnodiging bijeenkomst werk en mantelzorg

In memoriam Wolter Muller

2 december 2023

In memoriam Wolter Muller

Meer nieuws