Menu

Per 1 januari 2016 mag de Vakcentrale voor Professionals de vakverenigingen VHP2 en VHP Tata Steel verwelkomen als direct aangesloten organisaties. Samen zullen we de stem van professionals laten horen.

De VHP2 werkt als vakvereniging voor professionals in de techniek aan een duurzame toekomst voor deze sector in Nederland. Een toekomst waarin hun leden goed verdienen met uitdagend en inspirerend werk op topniveau. De VHP2 onderhandelt èn werkt samen met grote organisaties zoals Philips, Fokker, Siemens, Stork, ASML, KPN, PostNL en NXP. Ook neemt zij actief deel aan de Raad van Overleg in de Metaal (ROM), het bestuur van het Pensioenfonds voor de Metalektro (PME) en het Philips Pensioenfonds. Meer informatie over de VHP2 vindt u op www.vhp2.nl.

De VHP Tata Steel is een belangenorganisatie voor en door Tata-medewerkers die zowel de persoonlijke als collectieve belangen van middengroepen en hoger personeel bij Tata Steel IJmuiden behartigt. De VHP Tata Steel is vertegenwoordigd in belangrijke overlegorganen in IJmuiden, zoals in het CAO-overleg, in de ondernemingsraden op lokaal,centraal en Europees niveau en in de Raad van Beheer van het pensioenfonds. Meer informatie over VHP Tata Steel vindt u op www.vhptatasteel.eu.

Beide organisaties zijn bekend binnen de VCP en wij zullen de samenwerking met plezier voortzetten. Een volledig overzicht van alle direct en indirect bij VCP aangesloten organisaties georganiseerd rond beroep en bedrijf kunt u op onze website vinden. Samen laten we de stem van professionals horen.

Laatste nieuws

Hoge Raad box 3-uitspraak brengt vraagtekens voor middengroepen

12 juni 2024

Hoge Raad box 3-uitspraak brengt vraagtekens voor middengroepen

Positief over initiatiefwetsvoorstel voor rouwverlof

12 juni 2024

Positief over initiatiefwetsvoorstel voor rouwverlof

Volgende stap in RVU-actie politie

11 juni 2024

Volgende stap in RVU-actie politie

Meer nieuws