Menu

Op 10 oktober a.s. zullen de Stichting van de Arbeid en het Convenant Gezond Gewicht voor de vijfde keer het symposium De Gezonde Werkvloer organiseren. Dit jaar met als thema vitaliteit: structureel bedrijfsbeleid en Minister Asscher zal spreken. “Zonder structureel bedrijfsbeleid is gezondheid op de werkvloer al snel het ondergeschoven kindje”, aldus MHP-beleidsmedewerker Klaartje de Boer.

Het belang van duurzame inzetbaarheid wordt steeds beter onderkend. Om een gezonde levensstijl op de werkvloer te stimuleren worden binnen bedrijven en organisaties diverse acties ondernomen. Eerder brachten de vakcentrales gezamenlijk de werknemerskrant uit, waarin zij aangeven dat gezondheid op de werkvloer onderdeel moet uitmaken van het totale arbeidsvoorwaardenpakket. De centrale vraag is nu hoe vitaliteit een structureel onderdeel kan worden van het bedrijfsbeleid.

Het symposium De Gezonde Werkvloer is voor iedereen die actief is met een gezonde leefstijl en vitaliteit in het bedrijf en op de werkvloer: werknemers en werkgevers en hun vertegenwoordigers, bestuurders en management, HR- en P&O-managers, bestuurders en kaderleden van vakbonden, ondernemingsraadsleden, branchevertegenwoordigers, bedrijfsgezondheidsdiensten of arbodiensten. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@stvda.nl.

Laatste nieuws

Aleid Ringelberg benoemt als vice-voorzitter VCP

24 november 2022

Aleid Ringelberg benoemt als vice-voorzitter VCP

VCP geschokt over nieuwste cijfers corona schoolachterstand

18 november 2022

VCP geschokt over nieuwste cijfers corona schoolachterstand

VCP content over degelijke Kamerbehandeling Pensioenwet

17 november 2022

VCP content over degelijke Kamerbehandeling Pensioenwet

Meer nieuws
Naar boven