Menu
Webinar VCP YP over hybride werken en jongeren

VCP Young Professionals houdt op 15 september een webinar over hybride werken, gericht op jongeren. Sinds de coronacrisis wordt er veel meer thuisgewerkt. Wat betekent dit voor de toekomst? Wat zijn de voor- en nadelen van thuiswerken en hoe ga je daar als young professional mee om? Tijdens het webinar komen deze en nog veel meer vragen aan bod. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@vcpyp.nl.

Invloed uitoefenen

Jessica White & Moniek Schoenmakers, bestuursleden bij Jong Rabo, komen met voorbeelden en handreikingen hoe je als young professional invloed kan uitoefenen. Jong Rabo, de jongerenorganisatie van de Rabobank, is vroegtijdig betrokken bij het vormgeven van de nieuwe manier van werken. Ze hebben een serieuze stem verkregen in het proces en de stem van jonge medewerkers laten horen. Tijdens het webinar nemen ze je mee in dit proces door te vertellen over het plan van aanpak, hoe ze invloed aan de hoogste tafel hebben uitgeoefend en input hebben opgehaald bij jonge medewerkers.

Van belang voor jongeren

HR professional Caline Horvath zal ingaan op een recent uitgebrachte paper over Effectief Leiderschap tijdens covid-19 en daarna. Ze zal meer vertellen over wat er vanuit de psychologie bekend is over jongeren en hybride werken; wat vinden jongeren belangrijk? Hoe richt je hybride werken gezond in voor jezelf? Wat kan je van je leidinggevende vragen? Caline Horvath is tevens sectiebestuurslid bij het Nederlands Instituut van Psychologen, waarvan de sectie Startende Psychologen is aangesloten bij VCP Young Professionals. Ook Jong Rabo is aangesloten bij de VCP.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar kan door een mail te sturen naar info@vcpyp.nl. Het online webinar is op 15 september van 17:00 – 18:00 uur.

Laatste nieuws

pensioenlab

22 mei 2024

Bijeenkomst PensioenLab: Een Succesvolle Afsluiting

coalitieakkoord

16 mei 2024

Eerste reactie VCP: Gemengde gevoelens bij hoofdlijnenakkoord 2024-2028

acties vakbonden vroegpensioen

15 mei 2024

Vakbonden: ‘Onvermijdelijk hardere acties als regeling er niet komt’

Meer nieuws