Menu
Week van de RI&E 15 – 19 juni

Bewust ondernemen betekent dat een werkgever weet welke risico’s zijn bedrijf loopt, niet alleen financieel, maar ook op het gebied van de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Heeft de werkgever alle risico’s duidelijk in beeld? De risico inventarisatie en –evaluatie (RI&E) helpt om op een gestructureerde manier passende maatregelen te nemen.

Tijdens de Week van de RI&E worden door het hele land en door verschillende partijen activiteiten georganiseerd: nieuwe activiteiten of bestaande activiteiten met korting. Een mooi moment om eindelijk eens echt aan de slag te gaan met de RI&E! Hier leest u meer over de RI&E.

Wilt u ook een activiteit organiseren in het kader van de Week van de RI&E? Bekijk hier de agenda met de activiteiten en meld u gratis aan.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? De agenda zal zich in de komende maanden verder vullen met activiteiten door het hele land. Meld u hier aan voor de RI&E nieuwsbrief. Op de website en via de nieuwsbrief en Twitter (@steunpuntrie) zullen deze activiteiten bekend worden gemaakt.

Laatste nieuws

pensioen

27 juni 2022

8e Pensioennieuwsbrief VCP: nieuwe wetgeving en appreciatie doelen

Nieuw tijdvak aanvraag STAP-budget

23 juni 2022

Nieuw tijdvak aanvraag STAP-budget

SWOM viert 10-jarig bestaan

22 juni 2022

SWOM viert 10-jarig bestaan

Meer nieuws
Naar boven