Menu
Wie wordt de nieuwe Professional van het Jaar 2019?

De verkiezing van de Professional van het jaar 2019 komt eraan! De VCP roept haar leden graag op om kandidaten voor te dragen. Dat kan tot en met 24 oktober. De winnaar wordt op 7 november bekendgemaakt op het jaarlijkse VCP-symposium in Den Haag.

Gedrevenheid en passie
Nederland heeft een hoop goede professionals: werknemers die hun vak met grote gedrevenheid, deskundigheid en passie uitoefenen. Mensen die hun sporen duidelijk hebben verdiend en dat dag in dag uit op de werkvloer uitdragen. Als piloot, politieman, militair, specialist of bijvoorbeeld ambtenaar. Maar er kan er maar een de Professional van het Jaar zijn.

Bevlogen en inspirerende professional
Een onafhankelijke jury beoordeelt de voordrachten vooral op vakmanschap, bevlogenheid, de mate waarin de uitoefening van de functie intern en/of extern impact heeft en het rolmodel zijn voor anderen. De jury kijkt daarbij naar zaken als professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid, maar ook naar de manier waarop de professional anderen inspireert en met authentieke en eigenzinnige ideeën het verschil maakt en waardering oogst.

Oproep
De VCP is dus op zoek naar mensen die hun vak of beroep positief uitdragen naar anderen. De meer dan vijftig organisaties die bij de VCP zijn aangesloten worden opgeroepen binnen hun achterban op zoek te gaan naar mogelijke kandidaten voor de Professional van het Jaar en hen voor te dragen. Mensen die zich de arbeidsmarkt van de toekomst aantrekken en nu actief nadenken over hun plek op de werkvloer en die van anderen.

Inzendingen voordrachten
Aangesloten organisaties kunnen goed onderbouwde voordrachten voor de Professional van het Jaar tot en met 24 oktober per email sturen naar Sal Stam, s.stam@vcp.nl. Voor meer informatie zie de themapagina over de Professional van het Jaar.
Lees hier meer over de criteria. (link)

Laatste nieuws

pensioenlab

22 mei 2024

Bijeenkomst PensioenLab: Een Succesvolle Afsluiting

coalitieakkoord

16 mei 2024

Eerste reactie VCP: Gemengde gevoelens bij hoofdlijnenakkoord 2024-2028

acties vakbonden vroegpensioen

15 mei 2024

Vakbonden: ‘Onvermijdelijk hardere acties als regeling er niet komt’

Meer nieuws