Menu
Wil je opgeleid worden tot pensioenfondsbestuurder? Meld je dan nu aan!

Vanaf september 2023 zal het PensioenLab, een initiatief van VCP Young Professionals, FNV Young & United en CNV Jongeren, voor het derde jaar op rij een groep jonge mensen tussen de 20 en 35 jaar oud opleiden tot pensioenfondsbestuurder. Heb jij ambitie om zelf bestuurslid te worden van een pensioenfonds? En wil jij dit traject samen volgen met een groep jonge mensen tussen de 20 en 35 jaar oud? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tot en met zondag 23 april 2023 kan je je aanmelden voor de derde editie van de PensioenLab Academie.

𝐖𝐚𝐭 𝐛𝐢𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐣 𝐚𝐚𝐧?
Jaarlijks biedt het PensioenLab een opleidingstraject aan tot pensioenfondsbestuurder voor jonge mensen tussen de 20 en 35 jaar oud. Dit doen wij door vijftien deelnemers de opleiding ‘Geschikt worden op niveau A’ aan te bieden (geheel verzorgd door SPO, onderdeel van Nyenrode Business Universiteit). Om de skills die je tijdens je opleidingstraject leert direct in de praktijk toe te passen, zal je tijdens het opleidingstraject stage lopen of een traineeship volgen bij het bestuur van een pensioenfonds en gekoppeld worden aan een mentor, waarbij je met al je (praktijk)vragen terecht kunt. Het opleidingstraject wordt ook nog aangevuld met masterclasses, intervisie, werkbezoeken, een boardroom dynamics workshop en een netwerkbijeenkomst.

𝐀𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞n en kosten
Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de volgende editie van de PensioenLab Academie Aanmelden kan tot en met zondag 23 april 2023. Je kunt je aanmelden door een motivatiebrief en je CV te sturen naar academie@pensioenlab.nl. De kosten van het opleidingstraject worden door het PensioenLab vergoed. Hier zijn voor de deelnemers geen kosten aan verbonden. De reiskosten van de klassikale bijeenkomsten en de themabijeenkomsten komen voor eigen rekening.

𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐞𝐧 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧
Meer informatie over het opleidingstraject en de aanmeldprocedure vind je op onze website. Voor vragen kun je contact opnemen met anne.vermeulen@fnv.nl of via + 316 46 44 26 38.

Laatste nieuws

Ledencongres De Unie: koopkrachtverlies is een groot probleem

17 april 2024

Ledencongres De Unie: koopkrachtverlies is een groot probleem

Magazine Nationaal Ambtenarencongres 2024: Samen aan de slag met Sociale veiligheid

16 april 2024

Magazine Nationaal Ambtenarencongres 2024: Samen aan de slag met Sociale veiligheid

webinar arbeidsvoorwaarden

16 april 2024

Terugblik webinar over arbeidsvoorwaarden voor jongeren

Meer nieuws