Menu
Wil je pensioenfondsbestuurder worden? Meld je dan nu aan!

Vanaf oktober wordt voor het vierde jaar op rij via de PensioenLab Academie een groep jongeren tussen de 22 en 35 jaar oud opgeleid tot pensioenfondsbestuurder.

Ook dit jaar zijn er vijftien plekken beschikbaar. De opleiding wordt verzorgd door SPO, onderdeel van Nyenrode Business Universiteit. Heb jij de ambitie om zelf bestuurslid te worden van een pensioenfonds? Wil jij ervaren hoe het is om deel te nemen aan de bestuurstafel van een pensioenfonds? En wil jij dit traject samen volgen met een groep jonge mensen tussen de 22 en 35 jaar oud? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het opleidingstraject

De vijftien deelnemers krijgen de opleiding ‘Geschikt worden op niveau A’ aangeboden. Om de skills die je tijdens je opleidingstraject leert direct in de praktijk toe te passen, zal je tijdens het opleidingstraject stagelopen of een traineeship volgen bij het bestuur van een pensioenfonds. Tijdens je stage of traineeship zal jij worden gekoppeld aan een mentor, waarbij je met al je (praktijk)vragen terecht kunt. Het programma wordt aangevuld met masterclasses, een bezoek aan DNB en AFM, een boardroom dynamics workshop, een netwerkbijeenkomst en een eindevenement. Ook volg je gedurende het traject intervisiebijeenkomsten. De kosten van het opleidingstraject worden door het PensioenLab vergoed. De reiskosten komen voor eigen rekening.

Aanmelden

Het is nu mogelijk om je aan te melden voor de volgende editie van de PensioenLab Academie. Aanmelden kan tot en met zondag 16 juni 2024. Je kunt je aanmelden door een motivatiebrief en CV te sturen naar frederique.lipsch@fnv.nl, t.a.v. Frédérique Lipsch. Wil je meer informatie over het opleidingstraject en de aanmeldprocedure? Klik dan hier. Voor vragen kun je contact opnemen met Frederique Lipsch via frederique.lipsch@fnv.nl en via 06 57 20 18 82.

Laatste nieuws

Hoge Raad box 3-uitspraak brengt vraagtekens voor middengroepen

12 juni 2024

Hoge Raad box 3-uitspraak brengt vraagtekens voor middengroepen

Positief over initiatiefwetsvoorstel voor rouwverlof

12 juni 2024

Positief over initiatiefwetsvoorstel voor rouwverlof

Volgende stap in RVU-actie politie

11 juni 2024

Volgende stap in RVU-actie politie

Meer nieuws